Firmabowling

Firmabowling i Hammel

I efteråret 2021 starter en ny sæson med hygge/firmabowling i Hammel.
I turneringen kan alle deltage (firmahold, gadehold, strikkeklubber, vennepar m.m.) Holdene består af 3 eller 4 personer, Mixhold (med minimum 1 af hvert køn), herre- og damehold. Så derfor, hold jer ikke tilbage, der er plads til alle. De 3 bowlere på 4-mandshold med højeste score, vil blive talt sammen(på mix-hold dog mindst en af hvert køn), og noteret på scorelisten som løbende bliver hængt op i InSide. At du ikke er en øvet bowler betyder intet, måske du er det inden sæsonen slutter. 

Turneringen i efteråret 2021 afvikles med 10 gange og med start i uge 36. Hvordan forårssæsonen 2022 afvikles, vil holdene få oplyst inden efterårssæsonen slutter, ligesom afvikling af afslutningen i foråret 2022 vil blive. 

 

Prisen for de 10 gange i efteråret er uhørt billig, kun 1.000,00 kr pr hold.
Er I hurtige, så tilmeld allerede jeres hold til efteråret nu, og få 5 timers opvarmning med 1 gratis time på hverdage, mandag til torsdag fra uge 21 og 5 uger frem.
Vel mødt i Inside Bowling i uge 36. Vi glæder os til at se, både nye og tidligere hold!

Download tilmeldingsskema ovenfor. Bindende tilmelding med de 5 gratis bowlingtimer vil være 15. maj, og kan ske ved aflevering af tilmeldingsskema i Caféen. Uden de 5 gratis timer er tilmelding den 18. august.

Aflever tilmeldingsskema i Caféen eller send på mail til germog@gmail.com eller info@cafe-inside.dk.